skip to Main Content

VideoakademinSupportavtal

Tänk datasupport, fast film. Kör du fast ringer du efter en expert som kommer och hjälper dig. Ett företag som bestämt sig för att producera mer film in-house kan vara säkra på en sak: man kommer att stöta på problem och kunskapsbehov.

Bara ett fåtal organisationer har råd att ha egna anställda filmproffs som kan utbilda, lösa problem och svara på frågor. Med ett supportavtal ska det hjälpen funka lika friktionslöst som om expertisen fanns internt i företaget. Skillnaden är att ni bara betalar för skarpa lägen och att ni får tillgång till en mycket bredare kompetens.

Så funkar det

Företaget fyller kontot med ett antal timmar som köps i klump – 10, 20 eller 40. Timmarna kan utnyttjas i det syfte och i den takt som företaget själv önskar. Förutom direkta utbildningsinsatser, kan avtalet även omfatta planerade strategisamtal, feedbacksamtal och teknisk support.

Avtalet ger företaget möjlighet att få ett snabbspår till kvalificerad rådgivning kring problem som dyker upp. I vår pool av expertis finns ett tiotal yrkesaktiva film- och TV-proffs med överlappande kompetenser. Misslyckas vi att ge hjälp inom 24 timmar blir rådgivningen gratis. Efter varje uttag ur timbanken får ni ett mejl som beskriver hur mycket tid som tagits ut och hur som finns kvar. Minsta debitering är 30 min och timmarna måste används inom ett år.

Back To Top