skip to Main Content
Social Video Med Tuvessonskan!

Social video med Tuvessonskan!

Vårens stora nyhet i Videoakademins kursutbud är en satsning på video i sociala medier. Det är med stor glädje som vi kan berätta att Julia Tuvesson (på Instagram mer känd som Tuvessonskan) i rollen som kursledare kommer att dela med sig av sin kunskap kring hur sociala medier fungerar på djupet.

Julia är matskribent och kommunikationsstrateg. Med hjälp av sociala medier har hon på egen hand byggt upp sitt varumärke med 38 000 följare på Instagram. Hennes första kokbok, Plåtmat (Nordstedts), har legat högt på försäljningslistorna under hösten.

Julia har i bagaget också en kandidatexamen i etnologi med inriktning på digital kommunikation och sociala medier. För sitt arbete med sociala medier har hon fått utmärkelser som Årets nyföretagare Malmö 2018, en tvåfaldig nominering till Sveriges bästa matblogg samt blivit framröstad till Årets Mat-Instagrammare 2017.

För de delar av kurserna som handlar om videoproduktion ansvarar Daniel Schmölker. Daniel är frilansfilmare med universitetsexamen inom Medie- och kommunikationsvetenskap.

Kurserbjudanden
Skapa film i sociala medier (2 dagar)
Social video – vad nybörjaren behöver veta! (1 dag).

Båda kurserna finns tillgängliga som företagsanpassade utbildningar. Tvådagarskursen, Skapa film för sociala medier, kommer att hållas i Stockholm och Göteborg vid tre tillfällen under senvåren och hösten. Första tillfället är Stockholm 7-8 maj. De öppna kurserna arrangeras i samarbete med utbildningsföretaget Confex. Du kan läsa mer och anmäla dig till kurserna här!

 

Back To Top