skip to Main Content

Företagsanpassad kurs
Längd: 1 dag
Ort: Malmö, rikstäckande

Adobe Premiere Rush CC är en ny, banbrytande programvara som passar perfekt för organisationer som vill skapa effektiva arbetsflöden för sin filmproduktion och där många av filmarna är nybörjare. Programvaran ingår prenumerationerna av Adobe CC, vilket betyder att din organisation kanske redan betalar för det!

Premiere Rush är både en kamera-app för mobilen och ett redigeringsprogram. Den fungerar på både mobiler, läsplattor och datorer (kommer för Android under 2019).

Programmet är lättanvänt och den stora fördelen är att filmaren sömlöst kan föra projekten mellan olika enheter. Detta skapar möjlighet att för flera i organisationen att arbeta med samma filmprojekt. Exempelvis kan en redigeringsspecialist kan ta över projektet och lägga sista handen på det i Premiere Pro, som även det finns i Adobe CC.

För vem
Kursen vänder sig till marknadsförare, kommunikatörer och andra som behöver kunna arbeta i team och som söker smidiga arbetsflöden för att producera filmer för webben.

Kursinnehåll
Kursen är upplagd som en inspirerande workshop där teoretiska genomgångar varvas med praktiska övningar. Deltagarna producerar ett eget kortare inslag som spelas in i mobilen. Redigeringen påbörjas i mobilen och avslutas med redigering i laptop.

Översikt. Genomgång av struktur och möjligheter.

  • 12 steg för att filma med Premiere Rush. Genomgång av kamera-appen i Rush och generella tips för filminspelning med mobilkameror.
  • Praktisk inspelningsövning.
  • Genomgång av redigering i Premiere Rush i Iphone/Mac/Windows.
  • Praktisk redigeringsövning i mobil och laptop.
  • Export till Premier Pro och sociala medier.
  • Sammanfattning och utvärdering.

Deltagarna får under kursen tillgång till nödvändiga tillbehör såsom bordsstativ och mikrofoner.

Intresserad av skräddarsydd kurs?
Förutsättningarna skiljer sig åt mellan olika organisationer och vi är öppna för en diskussion kring anpassningar av kursinnehållet.

Hämta pdf >>

Bokning: info@videoakademin.se eller ring Joakim Lindhé, 0709-531033.

Back To Top