skip to Main Content
Kolla In Adobe Premiere Rush!

Kolla in Adobe Premiere Rush!

Det är definitivt en av de viktigaste tekniska nyhet på senare tid för gör-det-självfilmare… det nya filmskaparprogrammet Adobe Premiere Rush. Det är både en kamera-app för mobilen och ett redigeringsprogram. Den fungerar på både mobiler, läsplattor och datorer.

Den STORA fördelen är att filmaren sömlöst kan föra projekten mellan olika enheter. I klartext betyder det att du börjar i mobilen och att projektet med automatik flyttas till din dator. Har företaget en redigeringsspecialist som jobbar i Premiere Pro, kan det enkelt överföras dit i nästa steg.

Kamerafunktionen är också värd att nämna eftersom den har ett PRO-läge med fler inställningsmöjligheter än Iphones egna kameraapp.

Särskilt intressant är Adobe Premiere Rush för företag som vill skapa effektiva arbetsflöden och där många av filmarna är nybörjare. Om företaget dessutom redan använder Premiere Pro, ingår Rush i priset.

Videoakademin har tagit fram en företagsanpassad utbildning för Adobe Premiere Rush som ger en kickstart för de som vill skapa film på ett enklare och smartare sätt.

Back To Top